Nathan Geurink

Vanuit zijn bestuurskundige achtergrond doet Nathan graag onderzoek naar de werking van (overheids)beleid in de sport. Bij het Mulier Instituut kan hij zijn bestuurskundige kennis combineren met zijn passie voor sport.

Tijdens zijn studie groeide Nathans interesse in de rol van sport bij het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken. In die periode ging hij ook al aan de slag als onderzoeksassistent bij het Mulier Instituut, waar hij veel aan de Database SportAanbod (DSA) heeft gewerkt en heeft meegeschreven aan en geholpen bij onderzoek. Tegenwoordig is hij junior onderzoeker en houdt hij zich vooral bezig met onderzoek naar duurzame sportinfrastructuur, sportaanbieders en positieve sportcultuur.

In zijn vrije tijd is Nathan veel op het voetbalveld te zien. Al van kleins af aan trapt hij zelf graag een balletje, en inmiddels is hij ook al jaren actief als jeugdtrainer bij zijn voetbalvereniging. Daarnaast kijkt Nathan graag naar sport op tv en maakt hij op vakantie graag mooie wandel- of fietstochten door de bergen.

Publicaties

Meer publicaties

Kunnen we je twee korte vragen stellen?