Werken bij het Mulier Instituut

Vacatures, stageplaatsen en open sollicitaties bij het Mulier Instituut

Het Mulier Instituut is een professionele organisatie die constant in ontwikkeling is. Het Mulier Instituut biedt een stimulerende en uitdagende werkomgeving voor wetenschappers die sportonderzoek willen doen ten dienste van beleid en samenleving. Het Mulier Instituut kent een 37,5-urige werkweek en een eigen arbeidsvoorwaardenregeling met onder andere een volledige reiskostenvergoeding, een thuiswerkregeling en een tijd-voor-tijd- en verlofspaarregeling. Wij hanteren de salarisschalen van de CAO Nederlandse Universiteiten.

Vacatures

Open sollicitaties

Wij zoeken geregeld gemotiveerde en getalenteerde medewerkers om onze organisatie te versterken. Heb je een relevante opleiding en/of werkervaring op wo-niveau en ben je positief-kritisch en ambitieus, dan zien wij jouw open sollicitatie graag tegemoet. Vul daarvoor het sollicitatieformulier in.

We proberen je binnen vier weken een reactie te sturen. Alleen open sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en een actueel cv worden in behandeling genomen.

Stage

Elk half jaar (september en januari/februari) heeft het Mulier Instituut plaats voor enkele stagiairs. Belangstelling? Meld je aan via een open sollicitatie of reageer op een van de vacatures.

Open sollicitaties

Ben je een wo-student (bij voorkeur in de sociale wetenschappen, bewegingswetenschappen, vrijetijdwetenschappen, sociale geografie, economie/bedrijfskunde of bestuurs- en organisatiekunde) met affiniteit voor sport  en enige ervaring met het uitvoeren van kwantitatief of kwalitatief sportonderzoek? En heb je interesse in een stageplaats bij het Mulier Instituut of zoek je begeleiding bij het schrijven van jouw scriptie? Vul dan het online stageformulier in zodat we kunnen bekijken of we je een passende stage kunnen bieden.

We proberen je binnen vier weken een reactie te sturen. Alleen stageverzoeken voorzien van een motivatiebrief en een actueel cv worden in behandeling genomen.

Het aantal stageplaatsen is gelimiteerd vanwege de beperkte capaciteit in ruimte en begeleiding.

 

 

 

Kunnen we je twee korte vragen stellen?