Werken bij

stagiair LHBT-sportclubs

Het Mulier Instituut zoekt een stagiair LHBT-sportclubs. 

De opdracht

In het kader van de door de landelijke overheid ondersteunde Alliantie Gelijkspelen 4.0 verricht het Mulier Instituut de komende jaren onderzoek naar de (veranderende) LHBT-acceptatie in de Nederlandse verenigingssport. Daarnaast doen we een aanvullende studie naar de ontwikkeling en betekenis van LHB(T)-sportclubs en evenementen in Nederland in de afgelopen vier decennia in opdracht van de stichting Gay Union Through Sports (GUTS). In dit kader zijn wij op zoek naar een stagiair die ondersteunende werkzaamheden verricht en zijn/haar eigen (deel)onderzoek vormgeeft.

In overleg met de betrokken kandidaat krijgt de invulling van de stage preciezer vorm. De stage start vanaf september 2019 en kan, afhankelijk van de gekozen opdracht en het aantal uren per week, een doorlooptijd hebben tot juni 2020. De stagiair ontvangt een stagevergoeding.

De kandidaat

  • volgt een wo-masteropleiding; bij voorkeur in de richting van gender/sexuality studies, sociologie, antropologie;
  • kan goed overweg met word, Excel, PowerPoint en internet;
  • heeft affiniteit met lhbt-emancipatie;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
  • is representatief en sociaal vaardig;
  • kan nauwkeurig en zelfstandig werken;
  • weet van aanpakken en initiatief nemen.

Meer informatie?

Het Mulier Instituut verricht beleidsondersteunend sportonderzoek. Opdrachtgevers zijn vooral overheden en sportorganisaties. Het instituut is gevestigd in stadion Galgenwaard in Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.mulierinstituut.nl

Neem voor vragen over de inhoud van de stage contact op met Agnes Elling.

 Reageren?

Lijkt het je leuk om bij dit project te worden ingezet, vul dan uiterlijk 1 oktober het stageformulier op onze website in.