Werken bij

stagiair automatische detectie sportvelden (m.b.v. GIS/luchtfoto’s/satellietbeelden/machine learning)

Het Mulier Instituut in Utrecht zoekt een stagiair automatische detectie sportvelden (m.b.v. GIS/luchtfoto’s/ satellietbeelden/machine learning)

De opdracht

In het kader van circulair materiaalgebruik is het kunstgrasafval als serieus probleem betiteld. Dit vraagt om een inzicht in de aanwezigheid van kunstgrasvelden in Nederland. Dit geldt niet alleen voor voetbalvelden, maar ook voor andere velden met kunstvezels, zoals velden voor hockey, korfbal en tennis.

In de Database SportAanbod (DSA) verzamelt het Mulier Instituut gegevens over alle sportaccommodaties in Nederland. In deze database worden ook de gegevens over kunstgrasvelden opgenomen. We zijn op zoek naar nieuwe technieken om de bijhouding van dit bestand te automatiseren. In dit kader zijn we op zoek naar een stagiair die een werkwijze ontwikkelt voor het automatisch detecteren van sportvelden.

In overleg met de betrokken kandidaat krijgt de invulling van de stage preciezer vorm. De start en duur van de stage en het aantal uren per week kan in overleg worden bepaald. De stagiair ontvangt een stagevergoeding.

De kandidaat

  • volgt een WO masteropleiding; bij voorkeur in de richting van Geo-ICT, GIS, Remote Sensing;
  • kan goed overweg met ArcGis of Qgis;
  • heeft ervaring in/affiniteit met machine learning, Python
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
  • is representatief en sociaal vaardig;
  • kan nauwkeurig en zelfstandig werken;
  • weet van aanpakken en initiatief nemen.

Meer informatie?

Het Mulier Instituut verricht beleidsondersteunend sportonderzoek. Opdrachtgevers zijn vooral overheden en sportorganisaties. Het instituut is gevestigd in stadion Galgenwaard in Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.mulierinstituut.nl

Neem voor vragen over de inhoud van de stage contact op met Rick Prins of Karin Wezenberg.

Reageren?

Lijkt het je leuk om bij dit project te worden ingezet, vul dan het stageformulier op onze website in.