Werken bij

stagiair systematisch literatuuronderzoek ‘psychometrische eigenschappen van testen van motorische ontwikkeling van kinderen van 4-18 jaar’.

 

 

Het Mulier Instituut in Utrecht zoekt een stagiair systematisch literatuuronderzoek ‘psychometrische eigenschappen van testen van motorische ontwikkeling van kinderen van 4-18 jaar’.

De opdracht

Je doet onder begeleiding een systematische literatuuronderzoek naar psychometrische eigenschappen van testen van motorische ontwikkeling van kinderen in de leeftijdsgroep 4-18 jaar.

Achtergrond

Het is van groot belang dat kinderen voldoende motorisch vaardig zijn. Kinderen die motorische vaardig zijn, zijn in staat om deel te nemen aan uiteenlopende beweegsituaties, een voorwaarde voor een actieve leefstijl.

Het doel van doel van deze stage is om een overzicht te krijgen van de meest gebruikte testen die motorische vaardigheden bij kinderen meten en hun psychometrische eigenschappen (bv betrouwbaarheid, validiteit).

In overleg met de betrokken kandidaat krijgt de invulling van de stage preciezer vorm. De stage start vanaf 1 januari 2019 en kan, afhankelijk van de gekozen opdracht en het aantal uren per week, een doorlooptijd hebben tot 1 september 2019. De stagiair ontvangt een stagevergoeding.

De kandidaat

  • volgt een masteropleiding; bij voorkeur in de richting van bewegingswetenschappen, epidemiologie, geneeskunde;
  • kan nauwkeurig en zelfstandig werken;
  • heeft ervaring in/affiniteit met het doen van literatuuronderzoek, in het bijzonder systematische reviews en/of met het onderwerp motoriek/bewegen;
  • weet van aanpakken en initiatief nemen.

Meer informatie?

Het Mulier Instituut verricht beleidsondersteunend sportonderzoek. Opdrachtgevers zijn vooral overheden en sportorganisaties. Het instituut is gevestigd in stadion Galgenwaard in Utrecht.

Klik hier voor meer informatie.

Neem voor vragen over de inhoud van de stage contact op met Amika Singh.

Reageren?

Lijkt het je leuk om bij dit project te worden ingezet? Vul dan het online stageformulier in.