Merle Schots

Merle Schots is een interdisciplinaire sociale wetenschapper en heeft zich gespecialiseerd op de wisselwerking tussen gezondheid en de maatschappij.

Tijdens haar master Communication, Health & Life Sciences aan de Wageningen University had Merle al interesse in de interactie tussen de fysieke omgeving, gedrag en gezondheid.

Zodoende heeft ze onder andere ervaring opgedaan in het analyseren en presenteren van ruimtelijke data en het houden van participatieve werksessies met betrokkenen. Door deze interesse en ervaring, gecombineerd met een passie voor sport, vielen voor Merle alle puzzelstukjes op zijn plaats om bij het Mulier Instituut aan de slag te gaan met ruimtelijke vraagstukken. Daarnaast zal ze zich bezighouden met vraagstukken rondom het thema duurzaamheid.

Tijdens haar studententijd was Merle actief binnen de (studenten)atletiekwereld als bestuurslid, wedstrijdorganisator en vrijwilliger. Tegenwoordig is ze naast de atletiekbaan in de winter ook regelmatig op de ijsbaan te vinden en stapt ze graag op haar wielrenfiets.

 

 

Publicaties

Meer publicaties