Gegevens uit Bibliotheek

Zo groen als kunstgras. Een onderzoek naar de ervaringen van spelers, gemeenten en verenigingen met kunstgras in de periode 2001-2007.

auteur(s):
Hoekman, R.H.A., Heuvel, M. van den
plaats:
's-Hertogenbosch
uitgever:
W.J.H. Mulier Instituut
jaar:
2007
collatie:
49 p. fig. tab. Met lit. opg.
documenten:

Zo groen als kunstgras : een onderzoek naar de ervaringen van spelers, gemeenten en verenigingen met kunstgras in de periode 2001-2007

samenvatting:
In opdracht van de KNVB heeft het W.J.H. Mulier Instituut onderzoek gedaan naar de gebruikservaringen van voetballers bij verschillende accommodaties waar op kunstgras wordt gespeeld en de (beleidsmatige) ervaringen met kunstgras van andere betrokken actoren, zoals gemeenten en verenigingen. In het onderzoek komen de bevindingen en ervaringen van spelers, verenigingen, gemeenten en KNVB naar voren met betrekking tot derde generatie kunstgrasvelden. Er wordt gekeken of er bij spelers verschillen waar te nemen zijn tussen de bevindingen en de ervaringen op dit moment (seizoen 2006-2007) en de gebruikservaringen van spelers uit het onderzoek dat ISA Sport in 2002 verricht heeft (seizoen 2001-2002). Tevens laat het rapport zien welke bouwstenen kunnen worden geformuleerd op basis van de onderzoeksresultaten voor de ontwikkeling van de lange termijn visie in het nieuwe beleidsplan van de KNVB.
organisatie
plaatsingkenmerk
status
Mulier instituut
BIEB-156
Wordt niet uitgeleend
Mulier instituut
RUIM-TB-0006
Beschikbaar
Mulier instituut
BIEB-169
Wordt niet uitgeleend