Gegevens uit Bibliotheek

Update: ruimte voor sport in Utrecht. Actualisatie van Capaciteit binnensport Utrecht (Wezenberg-Hoenderkamp, 2014) en Ruimte voor sport in Utrecht (Wezenberg-Hoenderkamp & Schadenberg, 2016).

auteur(s):
Schadenberg, B., Hoekman, R.H.A.
plaats:
Utrecht
uitgever:
Mulier Instituut
jaar:
2017
collatie:
21 p.
documenten:

Update: ruimte voor sport in Utrecht : actualisatie van Capaciteit binnensport Utrecht (Wezenberg-Hoenderkamp, 2014) en Ruimte voor sport in Utrecht (Wezenberg-Hoenderkamp & Schadenberg, 2016)

samenvatting:

Het Mulier Instituut heeft in 2014 voor de gemeente Utrecht de toekomstige behoefte aan binnensportruimte (Wezenberg-Hoenderkamp, 2014) en in 2016 de toekomstige behoefte aan buitensportruimte (Wezenberg-Hoenderkamp & Schadenberg, 2016) in kaart gebracht. Deze rapportages zijn gebaseerd op inmiddels verouderde bevolkingsprognoses. Nieuwe bevolkingsprognoses laten een grotere groei van de Utrechtse bevolking zien. De gemeente Utrecht heeft het Mulier Instituut gevraagd om te bezien wat de gevolgen zijn voor de uitkomsten van de benoemde rapporten als de nieuwe bevolkingsprognoses worden toegepast. Verder hebben de onderzoekers reeds uitgevoerde aanpassingen en geplande aanpassingen in de ruimte voor de binnen- en buitensport voor de jaren 2020, 2030 en 2035 in de vergelijkingen meegenomen om een adequaat beeld te geven van het aanbod in die jaren gegeven de nu beschikbare kennis.

organisatie
plaatsingkenmerk
status
Mulier instituut
GS-UTR-0003
Beschikbaar
Mulier instituut
BIEB-472
Wordt niet uitgeleend