Vakpers

Columns

Sport & Strategie

Sport & Strategie is een vakblad dat elke twee maanden over de laatste trends en ontwikkelingen in de sport schrijft. Het Mulier Instituut verzorgt elk nummer een vaste bijdrage. Daarnaast schrijft Koen Breedveld, directeur van het Mulier Instituut, voor Sport & Strategie een column. Klik hier voor een overzicht van zijn columns.

Sport & Gemeenten

Sport & Gemeenten is het vaktijdschrift van de Vereniging Sport en Gemeenten en richt zich op organisaties en personen die werkzaam zijn in de lokale sport- en recreatiesector. Sport & Gemeenten verschijnt vier keer per jaar en bevat een infographic op basis van een Mulier-rapportage en de column van Hugo van der Poel.  Klik hier voor een overzicht van de columns. Tot eind 2012 verscheen dit vaktijdschrift onder de naam SportLokaal, en was daarin een column van Remco Hoekman opgenomen.

Sportaccom

Sinds december 2014 heeft Remco Hoekman een column in het vaktijdschrift Sportaccom, het vaktijdschrijft voor beleid, management, realisatie, beheer en exploitatie van sportaccommodaties. Klik hier voor zijn columns.

Blogs

Sportnext

Paul Hover schrijft regelmatig een blog voor de website Sportnext, een online community rondom marketing, media, innovatie en sponsoring in de sport. Klik hier voor een overzicht van de laatste Mulier-bijdrages.

Sport en Strategie

David Romijn schrijft maandelijks een blog voor Sport en Strategie, een online community rondom beleid, bestuur en management in de sport. Klik hier voor een overzicht van de laatste Mulier-bijdrages.

Fit!magazine

Paul Hover schrijft om de maand een artikel voor het Fit!magazine, een platform voor fitnessprofessionals. Klik hier voor een overzicht van de laatste Mulier-bijdrages.

Sport, Bestuur & Management

Janine van Kalmthout verzorgt een bijdrage voor Sport, Bestuur & Management, een vaktijdschrift voor de bestuurders, managers en beleidsmakers in de sport. Klik hier voor een overzicht.

Sportexpert

Voor Sportexpert, een online kennisplatform over sport en bewegen, leveren onderzoekers van het Mulier Instituut elk kwartaal vier unieke bijdragen over gezondheid in relatie tot sport en bewegen (Mirjam Stuij), sport- en beweegstimulering (Dorine Collard), bewegingsonderwijs/school en sport (Jo Lucassen) en accommodaties (Hugo van der Poel). Klik hier voor een overzicht.