Naar Nieuwsoverzicht

Maak jij de mooiste sportfoto van 2016?

14/11/2016

Heb jij dit jaar in de gemeente Utrecht een mooie sportfoto gemaakt? Of sta jij dit jaar met je camera of mobiel nog langs de lijn van je favoriete Utrechtse team? Doe dan mee aan de Utrechtse sportfoto van 2016! Uit alle inzendingen kiest een vakjury de beste foto’s. De foto met de meeste likes op Facebook wint de publieksprijs.

Voor de vierde keer organiseren het Mulier Instituut en de VSU (Vereniging Sport Utrecht) dit jaar de fotowedstrijd ‘Utrechtse sport in beeld’. Met een zoektocht naar de mooiste Utrechtse sportfoto van het jaar laten de twee Utrechtse organisaties de mooiste Utrechtse sportmomenten van het jaar nog eens beleven.

97-Ronald Correljé_foto4 (1)

De mooiste Utrechtse sportfoto is wederom een categorie tijdens de Sportprijs Utrecht waar op 15 februari 2017 ook de beste Utrechtse sporters, verenigingen en vrijwilligers van het jaar worden gekozen. Het thema van de Sportprijs Utrecht is ‘Trots op Utrecht’.

Foto’s kunnen t/m 15 januari 2017 worden gemaild naar fotowedstrijd@sportutrecht.nl of worden gedeeld via Twitter @VSUONM of Instagram met #sportfoto030. Alle inzendingen krijgen een plek in het fotoalbum Utrechtse Sportfoto 2016.

Klik hier voor het reglement van de fotowedstrijd ‘Utrechtse Sportfoto 2016’ en bekijk hier de inzendingen van vorig jaar om inspiratie op te doen.

Workshop sportfotografie

In het kader van de fotowedstrijd zal een bekende sportfotograaf dit jaar een gratis workshop sportfotografie geven. Nadere info over datum en inschrijving volgt nog.