Naar Nieuwsoverzicht

10-jarig bestaan Mulier Instituut

11/04/2012

In het jaar 2012 viert het Mulier Instituut haar 10-jarig jubileum. Op verschillende momenten in 2012 zal het Mulier Instituut stil staan bij 10 jaar sportonderzoek.

Op 12 april, de oprichtingsdatum van het Mulier Instituut, zullen wij ’s middags met (oud-)leden van de Raad van Toezicht, (oud-)bestuursleden en (oud-)collega’s de geboortegrond (Haarlem) van W.J.H. Mulier bezoeken. Het Mulier Instituut is op 12 april daardoor beperkt bereikbaar. Vragen of opmerkingen kunnen het best per mail naar de betreffende persoon of info@mulierinstituut.nl worden gestuurd.

Op 12 september is er  tijdens de Dag van het Sportonderzoek in Den Haag voor externen de gelegenheid om samen met ons het jubileum te vieren.

Het jubileumjaar zal op 12 december ’s middags worden afgesloten met een Mulierdebat.

De stichting W.J.H. Mulier Instituut is opgericht op 12 april 2002 als samenwerkingsverband tussen het onderzoeksbureau Diopter – Janssens & Van Bottenburg bv, de Universiteit van Tilburg, de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Amsterdam. Klik hier om meer te lezen over het Mulier Instituut.